!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Dødsangst. (Tidforendring)

0

Dødsangst.

I går opplevde jeg noe skremmende. Jeg var i ferd med å ta et bad. Jeg la meg ned i vannet men noe var fryktelig galt. Jeg ble fylt med angst, hele kroppen min skrek, jeg var livredd. Kroppen begynte å skjelve, pulsen begynte å galoppere og var så kraftig at jeg kunne se den på magen. Jeg ble så kvalm at jeg bare måtte ut av badekaret.


 

Det nærmeste referansen jeg klarer å beskrive det med er som om jeg var i det verste marerittet jeg noen gang har hatt. Der du «mister» deg selv. Den følelsen du har de aller første sekundene når du har våknet og enda ikke er helt sikker på hva som er virkelig eller ikke. Den følelsen varte i tre timer! 

Jeg skjønner at det var et angstanfall. Det var som om kroppen min ville si meg noe. Kroppen min skrek: "Jeg vil ikke mer", "Dette er feil", "Kom deg unna"! Jeg gråt, skalv og var utrøstelig. Det var ingenting som kunne få meg ut av denne transen. Tilslutt klarte kjæresten min å berolige meg.

Selv i dag, etter enn natts søvn så føler jeg på denne angsten. Det er ikke like intenst som i går, men den er der. Jeg våknet opp utslitt og deprimert. Med ønske om å bare gi opp, siden ting er så utrolig tungt akkurat nå. Jeg har lyst til å dra på butikken å kjøpe pizza, godteri, snus alt som kan gi hodet mitt en opptur. Jeg vet at gjør jeg det ville jeg blitt syk, jeg ville ha matet sykdommen. Så still «going strong!» Har ikke gitt etter for fristelsen enda.

Hva feiler det det norske helsevesenet? De ringer deg å forteller deg at du kan ha kreft. Så må du vente i over en uke for å få noe som helst informasjon om tilstanden din!

 

#sykdom #helse #kosthold #ernæring #mat #inspirasjon #blogg #hverdag 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tidforendring

  Trebarnsmor med ulcerøs kolitt. Studerer til og bli ernæringsfysolog. Her kommer jeg til å dokumentere min vei til en bedre helse. Håper denne bloggen vil inspirere og motivere andre kronisk syke til å gjøre en endring for å bli bedre. Instagram; nutritionrebel

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde