!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Food swap. (Tidforendring)

2

Food swap.

Wraps:

Jeg spiser ikke korn. Korn irriterer tarmene og inneholder inhibitorer som blokkerer næringsopptaket fra maten du spiser.Men jeg elsker wraps, så disse har reddet taco for meg;) Du finner de på iherb, og vitacost.

  
 Mel: Jeg kan lage ALT med disse melsortene. Blandingsforhold; 2 deler tapioca, 1 del kokosmel, og 1 del mandelmel. Da kan du lage pannekaker, brød, naan, alt du ønsker;) Tapioca kan kjøpes hos Kinsarvik netthandel, mandelmel og kokosmel finner du overalt.

Søtning:

  

 

Disse kjøper jeg fast, de er vennlige mot magen og påvirker ikke blodsukkeret i samme grad som vanlig sukker. Lakanto og sukrin påvirker ikke blodsukkeret, og har 0 kalorier. Maple syrup har naturlig sukker, men dette sukkeret tas opp mye tregere i kroppen. Maple syrup inneholder også mange mineraler og forskning viser at maple syrup kan ta livet av kreftceller. (spesielt tarmkreft)(k)

 Mesquite har karamell smak og naturlig sukker i planten. Den har et høyt innhold av fiber som reduserer opptaks hastigheten av sukker i blodet. Mesquite inneholder 11- 17 % protein, samt mineraler som sink, magnesium, kalsium, jern, og kalium.

Lakanto kan du kjøpe på vitacost. Mesquite, sukrin og Maple syrup finner du i helsekost avdelingen.

Melk:
 

 
     Melk er for kalven spør du meg:P Melk inneholder tungtfordøyelige proteiner som kan irritere magen. Jeg tåler ikke noen former for meieriprodukter, jeg blir forstoppet, sliten og får acne. Det finnes mange gode alternativer, men vær klar over at mange inneholder mye sukker og tilsetningsstoffer. Les på baksiden, slå opp og kjøp trygge alternativer. Den beste prisen finner du på Kinsarvik netthandel.

 

Smør:De fleste tåler smør, men jeg er ikke en av dem. Ghee er derfor et trygt alternativ for meg. Ghee er klarnet smør som smaker fantastisk. Bulletproof ghee smaker karamell, og er det reneste smøret du finner på markedet. Du kan kjøpe bulletproof ghee på unovita.com.

 

 

Håper disse alternativene vil inspirere til en sunn og god julebakst:)

  

 

 


#jul #mat #blogg #hverdag #melk #søtning #sukkerfritt #glutenfritt #mel #julebakst #ulcerøskolitt #kosthold #ernæring • 21.12.2016 kl.10:01
  Sikkert veldig bra produkter, og flott at du vil inspirere til det bedre! :) jeg bare lurer på en ting; hvor har du fått det fra at maple syrup ikke påvirker blodsukkeret? Det inneholder faktisk en del sukker, så det stemmer vel kanskje ikke helt? :)
  21.12.2016 kl.11:07
  Anonym:
  Hei:) Du har helt riktig, skal rette på det. Men Maple syrup påvirker ikke blodsukkeret på samme måte som sukker, da det tas tregere opp i kroppen. Det er også et godt alternativ til sukker da det inneholder mange viktige mineraler, og nyere forskning viser at Maple syrup faktisk kan ta livet av kreftceller:) Så mye bedre enn vanlig sukker.  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Tidforendring

  Trebarnsmor med ulcerøs kolitt. Studerer til og bli ernæringsfysolog. Her kommer jeg til å dokumentere min vei til en bedre helse. Håper denne bloggen vil inspirere og motivere andre kronisk syke til å gjøre en endring for å bli bedre. Instagram; nutritionrebel

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde